Partnere

Anna Słomak

ADVOKAT

Partner i Advokatkontoret Malinowski og Partnere. Advokatkontor, Partnerskab med Begrænset Ansvar i Krakow. Kandidat fra Jagiellonski Universitetet, Juridisk Fakultet. Postgraduate studier på det Økonomiske Universitet i Krakow, Handelshøjskolen i Warszawa samt Aberdeen College i Skotland -  PDA i Legal Studies. Har to års erfaring med juridisk assistance fra advokatkontor i Storbritannien. Hun har samarbejdet med advokatkontoret Malinowski og Partnere siden 2010.

Anna Słomak specialiserer sig i erhvervsret, konkursret og betalingsstandsning samt procedurerne i forbindelse med restrukturering af virksomheder, både indenretligt og udenretligt. Har mange års erfaring i juridisk assistance til selskaber og retstvister. I 2013 bestod hun eksamen som kurator. På kontoret er hun med til at lede afdelingen for restruktureringsprocesser for virksomheder.

Hun taler flydende engelsk, og har bestået TOLES Higher i juridisk engelsk. Har deltaget i projektet ”Advokater fra Malopolski Regionen ved domstolene i den Europæiske Union”, gennemført af det Regionale Advokatråd i Krakow.

Specialiseringer:

  • Restrukturering af virksomheder ved rettens mellemkomstanna.slomak@wmalinowski.pl